Αξιοπιστία των αξιολογήσεων
To zampple εγγυάται οτι όλες οι αξιολογήσεις που παρουσιάζει είναι:
Ανεξάρτητες. Το zampple συνεργάζεται με όλες σχεδόν τις εταιρίες, διατηρώντας έτσι ένα απόλυτα αντικειμενικό προφίλ. Αν και μια εταιρία έχει το δικαίωμα να μην δημοσιοποιήσει τις αξιολογήσεις ενός προϊόντος το οποίο σχεδιάζει να βελτιώσει έπειτα από τις υποδείξεις των καταναλωτών, από τη στιγμή που επιλέξει να δημοσιοποιηθούν δεν έχει κανέναν έλεγχο στα επιμέρους σχόλια και βαθμολογίες.
Πραγματικές. Ένα μέλος του zampple μπορεί να δώσει αξιολόφηση μόνο για τα προϊόντα που αποδεδειγμένα δοκίμασε από τη λέσχη, ενώ τα στοιχεία του ελέγχονται κάθε φορά που επισκέπτεται το κατάστημα. Επιπλέον, η χρήση των προϊόντων γίνεται πάντα υπό κανονικές και όχι υπό ιδανικές συνθήκες (πχ. σε εργαστήριο).
Αληθινές. Πέρα από την πληρωμή της εξάμηνης συνδρομής, στο zampple δεν υπάρχουν άλλες υποχρεώσεις για τα μέλη: είναι ελέυθερα να επιλέξουν όποια από τα διαθέσιμα προϊόντα επιθυμούν, να τα αξιολογήσουν εφόσον το επιθυμούν και όπως επιθυμούν. Το zampple παρουσιάζει τις αξιολογήσεις τους ακριβώς όπως είναι, ενώ απαγορεύει σε οποιονδήποτε τις αναμεταδίδει να τις αναμιγνύει με αξιολογήσεις από άλλες πηγές.
Αξιόπιστες. Το zampple είναι Corporate member της ESOMAR, της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Έρευνας Αγοράς, από το 2013, ακολουθώντας τους σχετικούς Κώδικες και Κανόνες. Επιπλέον, έπειτα από 500,000 και πλέον προϊοντικών αξιολογήσεων, θεωρείται ξεκάθαρα ηγέτης σε αυτόν τον τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Λίγα λόγια για το zampple
Tο zampple είναι μια λέσχη καταναλωτών οι οποίοι δοκιμάζουν και αξιολογούν προϊόντα. Ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2013 στο κέντρο της Αθήνας, Ναυ. Νικοδήμου 5 στο Σύνταγμα. Από τότε, περίπου 3,500 μέλη επισκέπτονται κάθε μήνα το κατάστημα κι επιλέγουν κατά βάση 6 προϊόντα που θέλουν να δοκιμάσουν κάθε φορά. Αφού τα δοκιμάσουν στη συνέχεια τα αξιολογούν online σε μια ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Οι εταιρίες, οι οποίες προσφέρουν τα προϊόντα, έχουν πρόσβαση στις αξιολογήσεις αυτές σε πραγματικό χρόνο μέσω της ίδιας πλατφόρμας. Μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 500,000 αξιολογήσεις για περισσότερα από 1,000 προϊόντα από όλες σχεδόν τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ενώ από τον Οκτώβριο του 2016 δίνεται η δυνατότητα και σε όσους δεν κατοικούν στην Αθήνα να γίνουν zampplers μέσω του zamppleBOX.

Σκόπος του zampple είναι να φέρει τη γνώμη των καταναλωτών στο επίκεντρο των αποφάσεων και να κάνει την έρευνα προσιτή για όλες τις εταιρίες, ακόμη και τις πιο μικρές. Οι zampplers με τη συμβολή τους βοηθούν τις εταιρίες να βελτιώσουν τα προϊόντα που το χρειάζονται και προωθούν αυτά που το αξίζουν. Αν και δεν μπορείτε να δείτε τα προϊόντα που χρειάζονται βελτίωση μέχρι οι εταιρίες να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα που αξίζουν συγκεντρωμένα στο www.topproducts.gr.

Bρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ www.zampple.com και εδώ www.zampplebox.com.
Δημοσιοποιημένες αξιολογήσεις
Η φιλοσοφία του zampple είναι να βελτιώνει τα προϊόντα που το χρειάζονται και να προωθεί αυτά που το αξίζουν, με τη βοήθεια των μελών του. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, εάν ένα προϊόν δεν συγκεντρώσει πολύ θετικές αξιολογήσεις, το zampple καθοδηγεί αναλώγως την κατασκευάστρια εταιρία του ωστε να το βελτιώσει και να το επαναφέρει προς νέα αξιολόγηση. Εάν από την άλλη ένα προϊόν συγκεντρώσει αρκετά θετικές αξιολογήσεις, το zampple προτρέπει την κατασκευάστρια εταιρία του να επιτρέψει τη δημοσιοποίησή τους στο topproducts.gr και στα συνεργαζόμενα με αυτό e-shops. Με άλλα λόγια, η επιλογή των προϊόντων, των οποίων οι αξιολογήσεις θα δημοσιοποιηθούν, είναι ευθύνη της εκάστοτε εταιρίας. Το zampple όμως διασφαλίζει οτι κανείς δεν θα επέμβει, δεν θα αποκλείσει ή παρουσιάσει επιλεκτικά τις αξιολογήσεις των μελών του.
Για οποιοδήποτε σχόλιο, επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@zampple.com